Uw woning of bedrijfspand dit jaar nog strak in de lak? – Bel hét schildersbedrijf van Groningen

U heeft nog geen afspraak met een schilder gemaakt maar u wil graag uw woning of bedrijfspand dit jaar nog wel strak in de lak hebben? Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen kan dit voor u realiseren tegen zeer schappelijke tarieven.

Zoals het nu lijkt is het voorjaar vroeg begonnen en hebben wij de eerste mooie week achter de rug in het hoge noorden. Her en der ziet men de eerste schildersbedrijven dan ook al in de straten verschijnen. De weersomstandigheden zijn op dit moment prima om met het buitenonderhoud van uw woning of bedrijfspand aan te vangen.

Indien u nog geen schilder gereserveerd heeft voor dit jaar adviseren wij u om even contact met ons op te nemen. Wij komen dan geheel vrijblijvend bij u langs om uw woning te bezichtigen om u vervolgens de beste offerte van Groningen aan te bieden.

U kunt contact met ons opnemen op nummer: 06-46613111 of maak gebruik van ons contactformulier.

Wist u dat u bij Van Der Laan Schildersbedrijf uit Groningen ook terecht kan voor alles op het gebied van wandbekleding en beglazing?