Allround schildersbedrijf nodig?

Allround schildersbedrijf nodig?

Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen is een allround schildersbedrijf. Of het nu gaat om het verfraaien van de binnenkant van uw woning, of voor het onderhoud aan de buitenkant van uw pand, of uw tuinhuisje. Van de Laan schildersbedrijf uit Groningen heeft voor elke klus het juiste verfsysteem tegen de beste prijs!

Van de Laan Schildersbedrijf uit Groningen werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig producten van gerenommeerde merken die zich inmiddels ruim bewezen hebben de afgelopen 50 jaar en langer. Daarbij houden wij uiteraard ook rekening met het milieu en de klant.

Met de nieuwste producten kunt u bijvoorbeeld s`avonds  gewoon weer veilig in uw woning verblijven en op uw slaapkamer slapen. U zit dus niet meer dagen in de stank van de schadelijke dampen zoals dat in het verleden wel het geval was.

Ook voor een ander kleurtje van uw binnentrap kunt u bij ons terecht. Vaak kunt u `s avond al weer voorzichtig zonder schoenen uw trap betreden. u hoeft dus niet noodgedwongen beneden te slapen.

Neem rustig eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of nodig ons uit om uw woning te bezichtigen zodat wij u een volledig vrijblijvende aanbieding kunnen doen.

Naast het reguliere schilderswerk kunt u ook bij ons terecht voor alles op het gebied van wandbekleding en beglazing. Ook houtrot is voor ons geen uitdaging.