OVER ONS

Met inmiddels ruim 40 jaar ervaring in het schildersvak is Van der Laan schildersbedrijf inmiddels een begrip geworden in en rond de stad Groningen.

Van der Laan schildersbedrijf uit Groningen levert kwalitatief goed en hoogwaardig schilderwerk voor de beste prijs!  Dit wordt mogelijk gemaakt doordat van de Laan schildersbedrijf uit Groningen tactisch inkoopt en niet beschikt over dure kantoorpanden met bijbehorend personeel. Van der Laan schildersbedrijf uit Groningen is een kleine onderneming waar nog met passie geschilderd wordt.

Bij grote ondernemingen draait het vaak om het draaien van zoveel mogelijk productie aangezien het kantoorpersoneel met bijkomende kosten ook betaald moeten worden. Van der Laan schildersbedrijf uit Groningen neemt de tijd voor de klant om er zo zeker van te zijn dat er honderd procent tevredenheid is over het eindresultaat vanuit de klant zijn kant over het afgeleverde verfsysteem.

Doordat Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen samenwerkt met andere gerenommeerde ondernemingen kunnen wij ook kleine verbouwingen verzorgen of uw woning voorzien van hoog rendement dubbel glas. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Bij Van der Laan schildersbedrijf uit Groningen denken wij ook om het milieu. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste producten en technieken proberen wij zoveel mogelijk onze bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Kijk gerust even verder rond op onze site of neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard ook indien u graag een vrijblijvende offerte van ons wil ontvangen. Kosten van een offerte: een kop koffie!

Met vriendelijke groeten,

Albert van der Laan

Van der laan Schildersbedrijf Groningen, hét schildersbedrijf uit Groningen en omstreken!