Zet Van der Laan Schildersbedrijf ook uw woning dit jaar strak in de lak?

Is uw woning ook nodig aan een onderhoudsbeurt toe en heeft u nog geen afspraak gemaakt met een schilder?

Zet Van der Laan Schildersbedrijf ook uw woning dit jaar strak in de lak?

Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen heeft nog ruimte om ook uw woning dit jaar strak in de lak te zetten. Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen werkt uiteraard met hoogwaardige producten die tevens ook nog eens zeer milieuvriendelijk zijn.

Ook voor klein onderhoud of een jaarlijkse woninginspectie bent u bij Van der Laan Schildersbedrijf aan het juiste adres. Bij een jaarlijkse woninginspectie controleren wij het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand op gebreken. Hierbij worden alle houten delen van uw woning door ons schoongewassen. Indien er gebreken worden aangetroffen aan het schilderwerk bepaald u zelf of u een reparatie door ons laat uitvoeren. Indien er geen gebreken worden aangetroffen betaald u alleen het vooraf afgesproken uurloon.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met on op per telefoon op nummer 0646613111 of maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zet Van der Laan Schildersbedrijf ook uw woning dit jaar strak in de lak?