Ook een schonere lucht in uw huis dankzij Sigma Air Pure?

U heeft de reclame van Sigma Air Pure ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen in de reclame. Sigma Air Pure is een innovatieve biobased muurverf met een luchtzuiverende werking. 

Muurverf die de lucht reinigt?

Sigma Air Pure haalt tot 70% van de schadelijke formaldehyde uit de binnenlucht. Formaldehyde is een vluchtige schadelijke organische Stof. Veroorzakers van deze schadelijke stof zijn onder andere spaan- en vezelplaten, meubilair, tapijt, lijm en interieurstoffen.  De Air Purifying Technology van de Sigma filtert de formaldehyde moleculen uit de binnenlucht en neutraliseert deze.

Milieuvriendelijk

Sigma Air Pure bestaat voor 45% uit biologische materiaal en de verpakking bestaat zelfs uit 100% recyclebaar materiaal. Wel zo vriendelijk voor uw gezondheid en een beter milieu.

Ook een schonere lucht of milieubewust bezig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis en volledig vrijblijvende offerte. U bereikt ons op telefoonnummer 06-46613111 of maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook een schonere lucht in uw huis dankzij Sigma Air Pure?