Moeite met het kiezen van de juiste kleuren? Schilder uw project dan eerst online.

Het kiezen van de juiste kleuren is vaak geen éénvoudige opgave. Er na een schilderbeurt achter komen dat de gekozen kleuren in de praktijk toch minder fraai staan dan u van te voren had verwacht is natuurlijk helemaal zonde. Tegenwoordig is dat allemaal niet meer nodig! 

Upload en schilder uw project online

PPG, een grote producent van verf, heeft sinds enige tijd een tool online staan die u kan helpen met het kiezen van de juiste kleuren. Hierbij kunt u foto’s uploaden van het werk dat u graag wil laten schilderen. De foto’s die u geüpload heeft kunt u vervolgens met de online tool inkleuren. Alle bedenkelijke kleuren zijn hierbij mogelijk. De tool is helaas niet in het Nederlands beschikbaar maar desondanks toch éénvoudig te bedienen. Om u een beetje op weg te helpen met de tool leggen wij deze in een aantal stappen voor u uit.

De online schilder tool vindt u hier. Na het openen van de online schilders tool heeft u 2 mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om zelf een foto te uploaden en de tweede mogelijkheid is om gebruik te maken van één van de standaard foto’s die aanwezig zijn in de tool. In ons geval kiezen wij voor één van de standaard foto’s die al aanwezig zijn in de tool.

foto uploaden naar online schilders tool

Na het kiezen van een foto krijgt u de mogelijkheid om een aantal kleuren te kiezen waarmee u de foto wil inkleuren.

Kleuren uitzoeken online schilder tool

Zoals u ziet zijn er verschillende mogelijkheden om kleuren uit te kiezen. In ons geval kiezen wij voor ‘Browse All colors‘. Dit geeft ons de mogelijkheid om te kiezen uit alle kleuren die aanwezig zijn in de tool.

Kleur kiezen

Voor ons voorbeeld hebben wij drie kleuren uitgekozen. Deze verschijnen aan de rechterkant van uw scherm.

Gekozen kleuren

We klikken nu linksboven op ‘Paint Your Room’. Dit brengt ons naar het volgende scherm waar we de foto kunnen gaan inkleuren met de door ons gekozen kleuren.

Online schilderen

Aan de rechterzijde kunt u nu de kleuren kiezen waarmee u de foto kunt inkleuren.

U ziet gelijk het resultaat!

Maak gelijk een afspraak met Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen.

Toch nog moeite met kiezen, meer info of een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons dan op: 06-46613111 of maak gebruik van ons contactformulier.