Deze zomer een Schildersbedrijf uit Groningen nodig?

Deze zomer een Schildersbedrijf uit Groningen nodig?Denkt u erover om uw woning aanstaande zomer te laten opschilderen? Of kan uw woning in het algemeen wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Lees dan even verder wat Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen voor u kan betekenen.

Op het moment van schrijven is het inmiddels al weer 22 januari 2017. Voor dat u het weet staat de zomer al weer voor de deur en bedenkt u zich opeens dat uw woning nog wel een schildersbeurt kan gebruiken. Om de schildersbeurt van uw woning aanstaande zomer te realiseren, is het belangrijk dat u op tijd een afspraak maakt met een schildersbedrijf. Zo bent u er van verzekerd dat u als één van de eersten op de lijst staat zodra de weersomstandigheden het toelaten.

Door dit jaar uw woning nog te laten opschilderen door Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen, profiteert u tevens nog van het aantrekkelijke 6% btw tarief in plaats van 21%. Op de site van de Belastingdienst kunt u kijken of u hiervoor in aanmerking komt link.

Geïnteresseerd in een volledig vrijblijvende offerte? Neem dan even contact met ons op per telefoon op: 0646613111 of maak gebruik van ons contact formulier link.

Tevens kan Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen uw woning ook inspecteren op gebreken. Indien er geen gebreken zijn betaald u alleen het vooraf afgesproken uurloon. Zijn er wel gebreken? Dan is de keuze aan uzelf of u de gebreken door ons wil laten herstellen. U zit bij ons dus nergens aan vast. Wel zo gemakkelijk!

Met vriendelijke groeten,

Van der Laan Schildersbedrijf

Hét schildersbedrijf uit Groningen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *