Laat het schilderwerk van uw woning jaarlijks inspecteren en voorkom hoge kosten

Regelmatig komt het voor dat huiseigenaren te lang wachten met het schilderwerk van hun woning met als gevolg torenhoge kosten! Door op tijd in te grijpen kunt u deze (extra) kosten voorkomen. Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen adviseert haar klanten dan ook om hun woning jaarlijks te laten inspecteren op gebreken. Vooral bij de wat oudere woningen kunt u hier flink voordeel uit halen!

Woninginspectie

Gemiddeld wordt een woning eens per 5 a 6 jaar geschilderd, afhankelijk van de situatie en de toestand van het houtwerk. Vaak komen er tijdens deze schildersbeurten grote gebreken aan het licht waarmee men van te voren geen rekening had gehouden. Een kozijn kan in zo`n toestand verkeren dat deze in zijn geheel vervangen moet worden! U voelt de extra kosten van een dure timmerman waarschijnlijk al aankomen. Daarom doet Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen bij een groot deel van haar klanten een jaarlijkse inspectie. Eventuele gebreken kunnen dan gelijk adequaat worden opgelost waardoor er tijdens de grote schilderbeurt eens in de 5 a 6 jaar geen grote bijzonderheden zullen zijn. Geen onverwachte verassingen dus met de bijbehorende kosten!

Werkwijze

Indien gewenst maakt u eens per jaar een afspraak met van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen. Wij komen dan langs en doen een ronde om uw woning om deze op gebreken te controleren. Indien er een gebrek wordt geconstateerd, is het aan uzelf of u dit gebrek door ons wil laten repareren. Indien er geen gebreken zijn, betaald u alleen het vooraf afgesproken uurloon. U zit bij Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen niet vast aan contractuele verplichtingen. U bepaald zelf elk jaar of u de inspectie wil laten uitvoeren ja of nee.

Meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op per telefoon op nummer: 06-46613111 of maak gebruik van ons contactformulier link.

Met vriendelijke groeten,

Van de Laan Schildersbedrijf uit Groningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *