Geniet langer van uw schilderwerk door het juiste onderhoud

Geniet langer van uw schilderwerk door het juiste onderhoudElke huizenbezitter is over het algemeen trots op zijn eigen huis en wil dan ook graag dat deze er tip top uitziet van zowel de binnen als de buitenkant. Helaas is het schilderwerk regelmatig een ondergeschoven kindje of wordt dit op de lange baan geschoven. Dit is zonde van uw pand en kan op den duur zeer hoge kosten met zich meebrengen als u niet tijdig onderhoud pleegt of laat plegen. Heeft u twijfels over de status van het schilderwerk van uw pand? Neem dan vrijblijvend contact op met Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen voor een afspraak zodat wij langs kunnen komen om u een volledige vrijblijvende offerte aan te bieden.

Geniet langer van uw schilderwerk

Om aanhechting van vuil en stof te voorkomen, is het belangrijk dat het houtwerk regelmatig gereinigd wordt. Door het houtwerk goed schoon te houden loopt het water en vuil makkelijker weg. Tevens komen gebreken hierbij sneller aan het licht. Door deze gebreken tijdig te laten bijwerken door Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen voorkomt u grotere problemen met het schilderwerk.

Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen kan jaarlijks uw woning inspecteren op gebreken. Wij reinigen dan al het houtwerk aan de buitenkant van uw woning en inspecteren deze op gebreken. Indien er geen bijzonderheden zijn betaald u alleen het vooraf afgesproken uurloon. Indien er wel gebreken zijn bepaald uzelf of u dit door Van der Laan Schildersbedrijf uit Groningen wil laten herstellen.

Vragen of direct een afspraak maken? Bel dan op nummer: 06-46613111 of maak gebruik van ons contactformulier.

Met vriendelijke groeten,

Van der Laan Schildersbedrijf

Hét schildersbedrijf uit Groningen

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *